Насловна Вести Милчин: Никогаш нема да ме замолчат

Милчин: Никогаш нема да ме замолчат

Професорот и режисер Владимир Милчин во интервју за НОВА: Зошто Ставревски повеќе од две години не се појавува на суд, за лустрацијата, како политичка пресметка на неистомислениците на власта

Втор дел - Милчин за молкот на т.н интелектуалци, за благодарноста кон министерката Канчевска, за довчерашното игнорирање на дел од архитеките за Скопје 2014 и за тоа каде го гледа излезот од оваа криза

Преземено од НОВА (http://novatv.mk/index.php?navig=8&cat=16&vest=4811)

 

Најави