Насловна Вести Владимир Милчин за процесот на лустрација

Владимир Милчин за процесот на лустрација

На 13 август (понеделник) во ГЕМ клубот (Менада), во Старата скопска чаршија, извршниот директор на Фондацијата Отворено општество Македонија (ФООМ), Владимир Милчин, одржа прес-конференција.
На средбата со новинарите, Милчин ќе зборуваше за актуелните настани поврзани со процесот на лустрација.

 

Најави