Насловна Колумни Жарко Трајаноски Приватните писма и јавниот интерес

Приватните писма и јавниот интерес

Е-пошта Печати PDF
Жарко Трајаноски

Стории за писмото, проследени со бројни коментари и споделувања, беа објавени и на повеќе електронски и печатени медиуми ширум светот. Некои медиуми отворено ги повикаа читателите да го прочитаат личното писмо. Само сторијата на The Huffington Post „Grandfather Writes Letter To His Daughter After She Kicks Out His Gay Grandson“ забележа над 37 илјади споделувања и над 6 илјади коментари. Сторијата започнува со најголема пофалба за писателот на писмото: „This man may deserve to win “Grandfather Of The Year.”“

10.10.2013

http://okno.mk/node/32168