Насловна Колумни Жарко Трајаноски Како да се чуе гласот на безгласните?

Како да се чуе гласот на безгласните?

Е-пошта Печати PDF
Жарко Трајаноски

Неодамнешниот мирен протест на група луѓе со попреченост беше одличен повод за проверка колку од новинар(к)ите го почитуваа етичкиот кодекс и овозможија „да се чуе гласот на безгласните“. На прсти можат да се избројат медиумите кои објавија најава за протестот. Со ретки исклучоци, медиумите го игнорираа соопштението за „Јавен собир на глуви и наглуви на Република Македонија“. Некои провладини медиуми воопшто не известуваа за протестот пред Министерството за труд и социјална политика (МТСП), а некои известија само за министерската реакција на протестот.

01.10.2013

http://www.okno.mk/node/31758
Коментари
Додади ново
Guillermo Bjerke  - ÐšÐ°ÐºÐ¾ да се чуе гласот на без     |2016-08-14 10:16:28
cialis inefficace
Напиши коментар
Име:
Email:
 
Website:
Наслов:
 
Please input the anti-spam code that you can read in the image.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."