Насловна Колумни Жарко Трајаноски Како медиумите произведоа марихуана

Како медиумите произведоа марихуана

Е-пошта Печати PDF
Жарко Трајаноски

Новинар(к)ите треба да бидат особено внимателни кога известуваат за полициски соопштенија во кои има конкретни обвинувања. Честопати, новинар(к)ите запаѓаат во стапицата да ги именуваат осомничените за кривични дела иако против нив сè уште не е покренато формално обвинение.

14.09.2013

http://okno.mk/node/31527