Насловна Колумни Жарко Трајаноски Дали РM прифатила конкретен предлог од Нимиц пред самитот на НАТО во Букурешт

Дали РM прифатила конкретен предлог од Нимиц пред самитот на НАТО во Букурешт

Е-пошта Печати PDF
Жарко Трајаноски

Дали Кабинетот на претседателот Ѓорѓи Иванов, сакајќи да демантира опозициски политичар и да се скрие зад игра на зборови, всушност, го демантираше претседателот Иванов и како медиумите (не) известија за ова.

06.08.2013

http://www.okno.mk/node/30548