Ќебапите и маскираните напаѓачи

Среда, 17 Јули 2013 10:30
Печати
Жарко Трајаноски

Некои медиуми видоа информација од јавен интерес во прошетката на премиерот со семејството во Скопската чаршија и нивното уживање во ќебапи. Истите тие не видоа информација од јавен интерес во нападот од страна на триесетина маскирани напаѓачи врз неколку здруженија на граѓани, иако имаше повреден полицаец, демолиран дуќан и бројни преплашени учесници на „Неделата на гордоста“.

17.07.2013

 http://okno.mk/node/29999?fb_action_ids=213405482146160&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%22213405482146160%22%3A480159238735029%7D&action_type_map=%7B%22213405482146160%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D