Насловна Колумни Жарко Трајаноски Ќебапите и маскираните напаѓачи

Ќебапите и маскираните напаѓачи

Е-пошта Печати PDF
Жарко Трајаноски

Некои медиуми видоа информација од јавен интерес во прошетката на премиерот со семејството во Скопската чаршија и нивното уживање во ќебапи. Истите тие не видоа информација од јавен интерес во нападот од страна на триесетина маскирани напаѓачи врз неколку здруженија на граѓани, иако имаше повреден полицаец, демолиран дуќан и бројни преплашени учесници на „Неделата на гордоста“.

17.07.2013

 http://okno.mk/node/29999?fb_action_ids=213405482146160&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%22213405482146160%22%3A480159238735029%7D&action_type_map=%7B%22213405482146160%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D