Насловна Колумни Жарко Трајаноски Отворено писмо до Уставен суд на Република Македонија

Отворено писмо до Уставен суд на Република Македонија

Е-пошта Печати PDF
Жарко Трајаноски

Почитуван суде,

Ви благодарам за поканата да присуствувам на подготвителната седница, на која би требало да се расправа за прашања за кои Уставниот суд веќе неколку пати има расправано и одлучувано. По долго размислување, сепак одлучив да не присуствувам на подготвителната седница, од почит кон претходните одлуки на Уставниот суд кои требаше да бидат „конечни и извршни“.

21.05.2013

http://www.okno.mk/node/28371