Насловна Колумни Жарко Трајаноски На манипулацијата ѝ се куси изворите: Дали Груевски во 2009 беше жртва на измама?

На манипулацијата ѝ се куси изворите: Дали Груевски во 2009 беше жртва на измама?

Е-пошта Печати PDF
Жарко Трајаноски

Обидот на владината агенција „МИА“ да го забошоти падот на слободата на печатот во Македонија заврши неславно (види „Мама МИА: врамување без срамување“). Неетичкиот пристап предизвика огорчени реакции, кои придонесоа за актуелизирање на темата за неетичкото новинарство и владината пропаганда.

23.02.2013

http://www.plusinfo.mk/mislenje/764/Na-manipulacijata--se-kusi-izvorite-Dali-Gruevski-vo-2009-beshe-zhrtva-na-izmama