Насловна Колумни Жарко Трајаноски АНАЛИЗА Мама МИА: врамување без срамување

АНАЛИЗА Мама МИА: врамување без срамување

Е-пошта Печати PDF
Жарко Трајаноски

Како известуваа медиумите за последното рангирање на „Репортери без граници? Пред да го поставиме прашањето дали имаше неетичко известување, да видиме што ни сугерира компаративната анализа на медиумските наслови за рангирањето на „Репортери без граници“ од 2009-та и од 2013-та.

15.20.2013

http://www.plusinfo.mk/mislenje/753/ANALIZA-Mama-MIA-vramuvanje-bez-sramuvanje