Насловна Колумни Жарко Трајаноски Министер за труд и социјала или „доктор“ за „здрава нација“? (1)

Министер за труд и социјала или „доктор“ за „здрава нација“? (1)

Е-пошта Печати PDF
Жарко Трајаноски

Аман, не го викајте друг пат Министерот за труд и социјална политика Спиро Ристовски на одбележувањето на „Меѓународниот ден на женското дете“. Наместо да се држи до темата – како да се превенираат малолетничките бракови, министерот влезе во „предизборен филм“ и почна да си зборува за сосем друга тема – превенција на истополови бракови и посвојување на деца од хомосексуални двојки.

15.10.2012

http://okno.mk/node/22736