Насловна Колумни Жарко Трајаноски Квазипатриотско отекување

Квазипатриотско отекување

Е-пошта Печати PDF
Жарко Трајаноски

Се обрати претседателот. Триумфалистички порача дека во иднина нема да прифател извештај во кој не се почитувал македонскиот јазик и идентитет. А зошто досега прифаќал такви извештаи во кои не се почитувале македонскиот идентитет и јазик? Да не ја чекал три години пресудата од Меѓународниот суд на правдата во Хаг?

16.12.2011

http://www.okno.mk/node/15685