Насловна Колумни Владимир Милчин Извршителот фатен во недело

Извршителот фатен во недело

Е-пошта Печати PDF
Дали Латас го мачат повремени привиденија или се работи за фатаморгана во континуитет? Дали неговото халуцинирање е резултат на потсвеста или на подземни текови на свеста? Или просто се работи за апсолутен недостиг на морал? Како да се објасни тоа дека Латас ме видел таму кај што не можел да ме види? Во неговиот понеделнички текст во „Вечер“ со „македонски“ наслов „Лешинари“, тој просто излажа дека Милчин и Геровски биле на протестите на младите против убиството на младиот Мартин Нешкоски. Излажа и остана жив, би рекол народот.

повеќе

Објавено во Шпиц на 15.06.2011
Последно освежено на Среда, 22 Јуни 2011 14:06