Незаборавник

Среда, 23 Март 2011 00:00
Печати
Има илјадници нешта по кои ќе ги паметиме владеењето на Груевски и груевци. Илјадници нешта кои нема да ги заборавиме, илјадници нешта кои заслужуваат да се најдат на идната „топ листа груевиста". Речиси секој ден врз нашите глави се истураат „плодовите на груевизмот" од кои остануваме помодрени.

Повеќе

(Објавено во Шпиц на 23.03.2011)