Незаборавник

Е-пошта Печати PDF
Има илјадници нешта по кои ќе ги паметиме владеењето на Груевски и груевци. Илјадници нешта кои нема да ги заборавиме, илјадници нешта кои заслужуваат да се најдат на идната „топ листа груевиста". Речиси секој ден врз нашите глави се истураат „плодовите на груевизмот" од кои остануваме помодрени.

Повеќе

(Објавено во Шпиц на 23.03.2011)