Насловна Колумни Владимир Милчин Бладање, буричкање, бербатење

Бладање, буричкање, бербатење

Е-пошта Печати PDF
Нема сомнеж дека претстојните избори ќе бидат највалканите досега. Груевски и груевци ќе ги употребат сите средства што им се на располагање за да го избегнат заслужениот пораз. Ќе го испразнат буџетот и ќе ја дозадолжат Македонија преку мера. Ќе поткупат се што може да се поткупи, ќе заплашат се што може да се заплаши, ќе залажат се што може да се залаже, ќе уценат се што може да се уцени.

Повеќе http://www.spic.com.mk/kolumna/bladanje-burickanje-berbatenje.html
(Објавено во Шпиц на 16.03.2011)