Насловна Колумни Владимир Милчин Тупаницата на левиот популизам

Тупаницата на левиот популизам

Е-пошта Печати PDF
Владимир Милчин

Крстоносната војна на Саше Политико против елитата како главна препрека на патот на СДСМ кон победата добива на жестина. Во најновиот негов јуриш во улога на тупаница на левиот популизам, тој му наложи на СДСМ дека „мора да се дистанцира од елитата и Сорос НВО секторот ако сака да победи на избори“.

27.10.2013

http://www.plusinfo.mk/mislenje/1069/Tupanicata-na-leviot-populizam