Насловна Колумни Роберто Беличанец Бирократизирање на слободата

Бирократизирање на слободата

Е-пошта Печати PDF
Роберто Беличанец

Во моментов течат неколку законски проекти кои би требало „да ја овозможат слободата на изразување“ и да постават стратешка рамка за соработка меѓу владата и НВО секторот. И двете иницијативи во суштина се сведуваат на бирократизирање на слободата.

22.07.2013

 http://www.okno.mk/node/30129