Статуси и твитови

Е-пошта Печати PDF
Роберто Беличанец

Кратките записи/цртички/афоризми на прерано починатиот Роберто Беличанец искажани како Фејсбук статуси и твитови, проткаени со хумор и иронија, понекогаш претставуваа силна шлаканица, понекогаш скокоткање, но секогаш критика на глупоста на македонското поднебје. Малиот избор претставен на Окно нека биде уште еден придонес на Роберто во борбата за слобода.

02.07.2013

http://www.okno.mk/node/29609