Насловна Колумни Роберто Беличанец Ноќи на малите куриња

Ноќи на малите куриња

Е-пошта Печати PDF
Роберто Беличанец

Очигледно некои наши сограѓани имаат невообичаено хоби. Дење живеат нормални животи, ама навечер негуваат специфичен стил на слобода на изразување. Облекуваат црни качулки, се собираат во група и фрлаат камења и шишиња по туѓ имот. Е сега, не по сечиј имот. Овие наши сограѓани се исклучително селективни. Имено, тие лупаат пенџериња само на оние кои што јавно кажуваат дека љубовта не познава пол.

27.06.2013

http://www.okno.mk/node/29446
Последно освежено на Понеделник, 01 Јули 2013 09:35