Насловна Колумни Роберто Беличанец Бирократизирање на слободата

Бирократизирање на слободата

Е-пошта Печати PDF
Роберто Беличанец

Во моментов течат неколку законски проекти кои би требало “да ја овозможат слободата на изразување“ и да постават стратешка рамка за соработка меѓу владата и НВО секторот. И двете иницијативи во суштина се сведуваат на бирократизирање на слободата.

07.03.2012

http://www.plusinfo.mk/mislenje/453/Birokratiziranje-na-slobodata