Паѓање

Е-пошта Печати PDF
Изборите се наближуваат. Тоа се гледа по енормен број празни лопати, кои не потсетуваат дека и понатаму ќе се храниме со празни лажички. А ветувањата за среќната иднина завршија во несреќното минато. Овие пет години власта опустоши се што имаше некаква вредност. Таа го урна и тој минимум морал што постоеше. Ги задуши и тие слаби институции. Свесно ги подгреваше меѓуетничките тензии. Ја погази евроатлантската агенда. А со помош на Гебелсова измама ја презеде иднината на граѓаните во свои раце и ја задави.

Повеќе http://www.vreme.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=1&EditionID=2284&ArticleID=159047

(Објавено во Време на 08.04.2011)
Последно освежено на Петок, 08 Април 2011 14:17