Небеска политика

Е-пошта Печати PDF
Пак заиграа лопатите во нашите дворови. Конечно ни стана јасно за што ги бива луѓето што ни ја водат државата. Барем сега знаеме што точно им е врвен талент. А, којзнае, можеби единствено за лопати ги бива. Верувам дека со вакво перфектно лопатарско владеење барем некои трговци се ептен задоволни. Тоа се продавачите на лопати.

Повеќе http://www.vreme.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=1&EditionID=2274&ArticleID=158465

(Објавено во Време на 25.03.2011)