Без јарболи

Е-пошта Печати PDF
Мерсел Биљали

Пловејќи низ островите на сирените, Одисеј ги врзел своите луѓе за да не подлегнат на совршените еротични гласови од фантастичните и преубавите сирени. За да не ги снајде судбината на мажјакот на црната удовица. Така тој ги спасил своите луѓе кои беа на пат да го трампаат животот за гола екстазна лага.

23.06.2012

http://www.sky.mk/stav/24973-Колумна-на-Мерсел-Биљали-Без-јарболи.html