Без компас

Е-пошта Печати PDF
Мерсел Биљали

Власта наша трајно победувала додека државата трајно губела. Таа ги пропуштила сите добри шанси, а сега шансите не' пропуштаат сите нас. Угледниот британски „Економист“ не' рангирал на врвот на светската сиромаштија, а власта никако да се откаже од расфрлување пари. Овај пат таа ќе ја реновирала владината зграда на која не и фали баш ништо.

16.01.2012

Линк