Братска помош

Е-пошта Печати PDF
Ѓунер Исмаил

На ова место (на 7 Април 2012) веќе е пишувано за тоа како народите на Балканот скапо ги плаќаат сојузите со криминалците од сите бои и насоки. Балканските политичари, помогнати и поттикнати од тајните Служби, со крајно нејасни и нечисти намери, многу милуваа(т) со криминалците да склучуваат сојузи, најчесто со намера да бидат со привремена важност, а бидејќи тоа е нешто што е невозможно, целата работа доби траен карактер.

08.07.2012

http://www.sky.mk/stav/26109-Колумна-на-Ѓунер-Исмаил-Братска-помош.html