Насловна Колумни Ѓунер Исмаил Столб на демократијата

Столб на демократијата

Е-пошта Печати PDF
Ѓунер Исмаил

Многу тужби малку Слобода; Судовите стожер на Демократијата; Охрабрете се судете праведно; Слобода на изразување! Ете тоа беа само неколкуте од транспарентите кои ги носеа респектабилни имиња на македонското новинарство на  Протестот пред кривичниот суд во Скопје, на 11 Јуни, тековнава година.

17.06.2012

http://www.sky.mk/stav/24511-Колумна-на-Ѓунер-Исмаил-Столб-на-демократијата.html
Последно освежено на Среда, 20 Јуни 2012 15:37