Насловна Колумни Ѓунер Исмаил Лето - Есен – Зима

Лето - Есен – Зима

Е-пошта Печати PDF
Ѓунер Исмаил

Утре стартува Летниот Поход  на опозицијата со најава дека ќе биде и есенски, а ако остане нешто недовршено ќе се штрбне(ло)  и од зимата. Тоа е најавата, а преодбениците со нагласена нервоза (“се нема пари“ вели народот) се препелкаат, ама и зулуми прават.  Збеснати се, а допрва и ќе збеснуваат,  што значи дека ќе рушат со уште поголем елан, одколку досега.

02.06.2012

http://www.sky.mk/stav/23425-Колумна-на-Ѓунер-Исмаил-Лето-Есен-Зима.html