Насловна Колумни Ѓунер Исмаил Јас немам разбирање

Јас немам разбирање

Е-пошта Печати PDF
Ѓунер Исмаил

За божемните емотивни растројства на Пастирот, а во врска со наводната, неправедна, лицемерна, окупаторска, асимилаторска политика на “НАТО-зликовците“-те кон Македонија.

Не само јас туку никој не треба да има разбирање за ова што токму Груевски и го приредува на Македонија, со наша дозвола се разбира. Така смислиле и така ни велат од jugend-штабот на Преродбениците. Се изнаслушавме будалести “покажување на разбирања“ за тоа дека бил Тој бил емотивен, како и сите ние, демек обичните граѓани кои, кога станувало збор за односите НАТО-Македонија, сме биле многу емотивни! Бре, бре!

26.05.2012

http://www.sky.mk/stav/22902-Колумна-на-Ѓунер-Исмаил-Јас-немам-разбирање.html
Последно освежено на Понеделник, 28 Мај 2012 13:27