Насловна Колумни Ѓунер Исмаил Поука за послушниците

Поука за послушниците

Е-пошта Печати PDF
Ѓунер Исмаил

Од неодамна, за послушниците судбината на онаа пратеничка која (избрза по се изгледа, ама ај...!) себеси се нарече Горда Послушничка на Пастирот, веќе не е поука, ниту пак насока за нивното партиско-политичко-секојдневно однесување.

15.04.2012

http://www.sky.mk/stav/20184-Колумна-на-Ѓунер-Исмаил-Поука-за-послушниците.html