Насловна Колумни Ѓунер Исмаил За грст ситни пари

За грст ситни пари

Е-пошта Печати PDF
Ѓунер Исмаил

Слушнам ли дека Премиерот-во рубрикава, на галено наречен Пастир- се подготвува, или веќе е кинисан на некој од оние off road  турнеи, само ми се потврдува јанѕата дека барабанот на кој што ќе заврши Македонија е се поблиску и поблиску. Така и со последново патување, во Катар. Катарците, верувам, одамна не виделе таква група на очајници, а државничкиот, а и други интереси, им налагаше да бидат “на ниво“, особено ако работите се гледаат од еден друг агол. Чистиот интерес. Но, за тоа нешто подоцна.

31.03.2012

Линк