За простувањето

Е-пошта Печати PDF
Ѓунер Исмаил

Откако лани во јуни таканаречените преродбеници по шести пат успеаја ДА ЈА ДОГОВОРАТ (со кого, како и за колку во некоја друга прилика), победата на тогашните избори, од ништо непредизвикани, небаре ги гризи совеста од купиштата зулуми, започнаат да бладаат за ПОМИРУВАЊЕ, ПРОСТУВАЊЕ!? Ве потсетувам, да не случајно сте заборавиле.

17.03.2012

http://www.sky.mk/component/content/article/54-2011-04-05-23-08-02/17819-Колумна-на-Ѓунер-Исмаил-За-простувањето.html