Насловна Колумни Фросина Ременски Не е време за плачење..., време е за отпор!

Не е време за плачење..., време е за отпор!

Е-пошта Печати PDF
Фросина Ременски

Во време кога граѓаните на оваа киднапирана држава секојдневно се сведоци на неказнето беззаконие, социјална негрижа и правна несигурност, дискриминација и селективна правда, остануваат мачни одговорите на прашањата „Има ли“, „Каде е“ и „Каков ќе биде крајот“ на оваа власт и општествената аномија во која не` удави.

02.07.2012

http://www.sky.mk/stav/25596-Колумна-на-Фросина-Ременски-Не-е-време-за-плачење-,-време-е-за-отпор.html