Насловна Колумни Фросина Ременски Гојазноста на лакомиот дебелко

Гојазноста на лакомиот дебелко

Е-пошта Печати PDF
Фросина Ременски

Помина подолго време од мојата последна колумна. Во меѓувреме се случија многу работи за кои мислев дека сум кажала многу порано и многу повеќе пред да се случат, отколку што можам да кажам сега кога се случија.

Се прашував дали вреди да си пишува и да се крева прашина кога голем број граѓани не веруваат дека, работите можат да се сменат на подобро. Искрено, не мислам дека овој став треба да се генерализира, зошто веруваме дека нешатата ќе се менуваат – на подобро се надевам.

11.06.2012

http://www.sky.mk/stav/24082-Колумна-на-Фросина-Ременски-Гојазноста-на-лакомиот-дебелко.html