Насловна Колумни Фросина Ременски А бре Македонче каде се спремаш..!

А бре Македонче каде се спремаш..!

Е-пошта Печати PDF
Фросина Ременски

Сериозните политички и безбедносни анализи и активности (на државниот врв пред се`), кога се во прашање евроатлантските интеграции на Република Македонија, би требало/траба да бидат насочени кон објективни прогнози на состојбите во државата на економски, политички и безбедносен план во два контекста -  РМ како членка на НАТО и ЕУ и РМ надвор од овие сојузи. Многумина од вас ова ќе го именуваат како познато сценарио на злобниците и „предавниците“ кои „по секоја цена“ би сакале да влезат во ЕУ и НАТО.

03.03.2012

Линк