Журка без мене

Е-пошта Печати PDF
Бранко Героски

Имам еден, за некого можеби банален, но за мене сериозен проблем, поради кој јас лично нема да го коментирам случајот на „милиончето“ на Ивона Талевска, што го отвори СДСМ. Некаде од 2009 до 2013 година, Талевска против мене водеше судски процес за клевета и навреда. Судот грубо ги одби сите мои обиди да ја докажам својата невиност во овој процес и пресуди во полза на Талевска. Пресудата, сепак, не се изврши, по сила на законот, поради декриминализирањето на овие дела.

13.01.2014

http://www.plusinfo.mk/mislenje/1226/Zhurka-bez-mene