Насловна Колумни Бранко Героски Груевски е најголемиот проект на Бучковски

Груевски е најголемиот проект на Бучковски

Е-пошта Печати PDF
Бранко Героски

Го читам Владо Бучковски позитивниот во „Дневник“ и просто не ми се верува. Се жали човекот дека Никола Груевски се фалел со неговите резултати, во периодот од декември 2004 до јули 2006 година, кога Буч беше премиер.

08.01.2014

http://www.plusinfo.mk/mislenje/1215/Gruevski-e-najgolemiot-proekt-na-Buchkovski#channel=f83064bbb7676f&channel_path=%2Fmislenje%2F1215%2FGruevski-e-najgolemiot-proekt-na-Buchkovski%3Ffb_xd_fragment%23xd_sig%3Df3326ee2a87a20c%26&origin=http%3A%2F%2Fwww.plusinfo.mk