Мирка и Панде

Е-пошта Печати PDF
Бранко Героски

Пред празниците, ме прашува еден пријател: Геро, ќе им одговориш на гуслариве од Аминта Трети? На Панде и на Мирка? И богами, се наострив да одговорам. Не поради сопствената суета, ниту поради тажниот факт што освен колегата Миле Јовановски, ниту еден друг од основачите и од лицата што ги прозвав не се одважи да одговори на небулозите дека „Дневник“ е формиран со полициски пари и со заговорнички намери.

07.01.2014

http://www.plusinfo.mk/mislenje/1212/Mirka-i-Pande