Макартиевско шоу

Е-пошта Печати PDF
Бранко Героски

Причината поради кој Владимир Милчин и јас бевме повикани од страна на ВМРО-ДПМНЕ на надзорната расправа во парламентот е провидна. Груевци се обидуваат својата огромна, историска вина за затворањето политичари и новинари и за загрозувањето на слободата на изразувањето, да ја отфрли со замена на тези.

14.12.2013

http://www.plusinfo.mk/mislenje/1159/Makartievsko-shou