Дисквалификации

Е-пошта Печати PDF
Бранко Героски

Има некои чудни типчиња што се обидуваат со мене јавно да полемизираат за двојните стандарди и за моралот. За да го стесниме просторот и да ги фокусираме полемиките, должен сум јавно да обзнанам дека ги дисквалификувам, односно немам намера да водам расправа за моралот, со следниве лица:

05.12.2013

http://www.plusinfo.mk/mislenje/1128/Diskvalifikacii