Насловна Колумни Бранко Героски Македонија оф-роуд

Македонија оф-роуд

Е-пошта Печати PDF
Бранко Героски

Може Никола Груевски на нашинците по светот да им продава пуфки, но од авион се гледа каква е заднината на неговите патешествија, наречени „роуд-шоуа за привлекување странски инвестиции“. Уште седум години да ака по светот, Груевски нема да стаса да го оствари ветеното пред седум години. Тогаш, ако се сеќавате, тој ни вети 8 милијарди евра странски инвестиции.

04.12.2013

http://www.plusinfo.mk/mislenje/1126/Makedonija-of-roud