Насловна Колумни Бранко Героски Фракцијата ВМРО-СДСМ го пизми „Слободен печат“

Фракцијата ВМРО-СДСМ го пизми „Слободен печат“

Е-пошта Печати PDF
Бранко Героски

Еден портал што лажно се саморекламира како опозициски, еден „сопственик, автор и уредник“ кој јавно предлага СДСМ да се преименува во ВМРО-СДСМ и една мала група членови на оваа фракција, на социјалните мрежа кренаа голема врева поради тоа што „Слободен печат“, во рубриката „Топ 5 коментари“ објавува и ставови на луѓе кои остро ја критикуваат опозицијата. Како што е познато, во оваа рубрика досега објавивме извадоци од колумни на Миленко Неделковски, Мирка Велиновска, Драган Павловиќ Латас, Илија Димовски... За разлика од некои други, ние тие извадоци ги објавуваме без да ги „зачинуваме“ со цинични коментари.

30.11.2013

http://www.plusinfo.mk/mislenje/1117/Frakcijata-VMRO-SDSM-go-pizmi-Sloboden-pechat