Насловна Колумни Бранко Героски Да го одбраниме правото на Влатко Ѓорчев да зборува

Да го одбраниме правото на Влатко Ѓорчев да зборува

Е-пошта Печати PDF
Бранко Героски

Нервозата во редовите на ВМРО-ДПМНЕ мора да е многу голема, штом министерот Зоран Ставрески, според сведочењето на еден пратеник, остро го замолчал пратеникот Влатко Ѓорчев, кој, пак, ја бранел политиката на владата во собраниската Комисија за финансирање и буџет.

24.11.2013

http://www.plusinfo.mk/mislenje/1108/Da-go-odbranime-pravoto-na-Vlatko-Gjorchev-da-zboruva