Насловна Колумни Бранко Героски Сите би го смениле името, а само Геро е предавник?!

Сите би го смениле името, а само Геро е предавник?!

Е-пошта Печати PDF
Бранко Героски

Читам, Киро Глигоров го прифатил предлогот на Милошевиќ „Славјанска Република Македонија“. Стојан Андов демек не знаел дека тоа е формален предлог. И бил против. Колку што можел да биде. Подоцна, Глигоров јавно го прифати предлогот „Република Македонија (Скопје)“. Во парламентот кажа дека тоа во заградата не значело ништо.

21.11.2013

http://www.plusinfo.mk/mislenje/1103/Site-bi-go-smenile-imeto-a-samo-Gero-e-predavnik