Насловна Колумни Бранко Героски Опозицијо, гласај за буџетот, да не јадеш пак ќотек!

Опозицијо, гласај за буџетот, да не јадеш пак ќотек!

Е-пошта Печати PDF
Бранко Героски

Вака или онака, опозицијата, која, како што прочитав некаде, е во успешна потрага по Г-точката на Македонците, очигледно заборавила на настаните од ланскиот 24 декември. На оргазмичкиот напредок дестимулативно делува сеќавањето на насилството во парламентот, на пробивањето на полицискиот кордон, на протестите на кои ја пеевме „О бела чао...“

14.11.2013

http://www.plusinfo.mk/mislenje/1088/Opozicijo-glasaj-za-bugzetot-da-ne-jadesh-pak-kjotek