Насловна Колумни Бранко Героски Возбудата на куририте

Возбудата на куририте

Е-пошта Печати PDF
Бранко Героски

Со задоцнување, еве, решив да одговорам на дилемите и на нервозата што ги предизвика мојата колумна со наслов „Куририте се здружија, ние лапаме муви по семинари“, објавена пред три дена. При тоа, коментарите на некои исфрустрирани типчиња што размислуваат со „муда“ наместо со глава, нема да ги коментирам. Не заслужуваат. Еден пријател вака ме подучи – во секој автор, вели, лежи по еден епилептичар (обратно, во секој епилептичар не лежи автор). Затоа решив да ги игнорирам атаците на овие злобници, за да не го разбдуам „епилептичарот“ во себе.

03.09.2013

http://www.plusinfo.mk/mislenje/1009/Vozbudata-na-kuririte