Насловна Колумни Бранко Героски Куририте се здружија, ние лапаме муви по семинари!

Куририте се здружија, ние лапаме муви по семинари!

Е-пошта Печати PDF
Бранко Героски

Читам и слушам зајадливи коментари за новото здружение на провладините интернет портали. Како што е познато, новото здружение носи амбициозно име Асоцијација на интернет портали на Македонија, има амбициозни цели и во него членуваат порталите Курир, Прес 24, Нетпрес и уште седум други онлајн изданија, кои себеси, прилично нескромно, се самопрогласиле за најпопуларни и највлијателни.

01.09.2013

http://www.plusinfo.mk/mislenje/1008/Kuririte-se-zdruzhija-nie-lapame-muvi-po-seminari