Насловна Колумни Бранко Героски Груевски да се фокусира на одговорноста, а не да измислува заговори!

Груевски да се фокусира на одговорноста, а не да измислува заговори!

Е-пошта Печати PDF
Бранко Героски

Премиерот Никола Груевски денеска, ден пред финишот на преговорите во комисијата што треба да ги расчисти дилемите околу ланскиот 24 декември, им посвети должно внимание на денешните написи на Плусинфо кои се однесуваат на работата на комисијата и на шансите таа да произведе објективен извештај. Во манирот на човек што е убеден дека странците мора да му скројат и опозиција по мерка, таква каква што тој посакува – мирна и послушна, тој дрско го предупреди СДСМ да се фокусира на решение на проблемот во комисијата, а не на манипулации во медиуми и на портали. Неговата изјава од струшкото село Бороец, е на прашање на новинар и се однесува на текст на Плусинфо.

22.08.2013

http://www.plusinfo.mk/mislenje/1000/Gruevski-da-se-fokusira-na-odgovornosta-a-ne-da-izmisluva-zagovori