Контакт

Тел: (02) 3224-701; 070 21 21 82
e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Лица за контакт: Надица Стамболџиоска и Васко Лазаревски